30 Nisan 2016 Cumartesi

NE KADAR İÇMEK LAZIM UNUTMAK İÇİN BİRİNİ ?


Olucaktı bi kırmızı şarap. Doldurucaktın kadehini.  Tam şöminin karşısında yada bi deniz kenarında elindr şişe deviricektin içkiyi dertlerine. 


Evet,yukarda kurduğumuz hayal çok hoş dimi?  Peki ne işe yarıyıcak?  Derdin gidicek mi?  Unutucak mısın sevdiğini?  Neşen yerine gelicek mi?  Herşeyi geçerim de kaybettiklerini vericek mi sana ? Vermiyicek.  Bunları çok iyi biliyoruz.  Başın dönücek,sarhoş olucaksın.  Anıların canlanıcak gözünde.  Özliyceksin bi kez daha unutmak istediğini.  Peki ya unutmak istenilen kişi neden özlenir?  Klasik her sokak başında hatıran varken neden bunu göz ardı edemezsin ? Yada etmek mi istemezsin?  Çok soru sordum, farkındayım.  E bu kadar sorularımız varken cevaplarını bilemiyoken neden hala bunları yapmaya devam edersin ki?  Bakın yine bi soru işareti.. 
Önceki yazımda dile getirmiştim,beyin ve kalpte bittiğini herşeyin.  Aslında duygularınıda kalbini kenara bırakarak, biraz da görmek istediklerini görmiyiceksin.  Sen o sokaktan geçerken o sevdiğin kişiyi düşünmemeye çalışıcaksın.  Sokağın köşesini onu görme umuduyla dönmiceksin.  Eline aldığın şişeyi onu unutmak için gönlünü keyiflendirmek  için içiceksin. Sen kendin için yaşıyosan kendini düşünüceksin.
SEVDİĞİN KİŞİ, BEKLEDİĞİN KİŞİ YANINDA DEĞİLSE BIRAK HAYATINA DEVAM ETSİN :)
BIRAK GÖNLÜN HEP AYDIN OLSUN, FERAHLA :)
MUTLULUKLA KALIN :)
|yorumlarınızı beklemekteyim :)|

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende birşey sormak istiyorum bizzat size. İlla birini unutmak mı gerekir? Unutmak gerektiğini sandığımız insan gerçekten "hayat" kavramının ta kendisiyse? Birazda unutmamak için savaşsak ya?!

Bir kadeh derdini alırım ! dedi ki...

Hayat dediğin kavram senin olmayı istemiyosa nasıl savaşabilirsin ki? Savaştın diyelim nereye kadar savaşabilirsin?