5 Temmuz 2016 Salı

HAYAL KIRIKLIKLARI HİÇBİR ALÇI TUTMUYOR !



Ne yapılanı unuturum ne de yaptıklarımı...

Bazı insanlara değer vermediğin zaman en iyi insan sen olursun. Bu aile,arkadaş,sevgili her konuda böyledir. Çünkü değer versen bilirsin fazlasını isteyeceğini. İstedikçe ister,olanı beğenmez, 'gözü yüksekte' terimi bu tür insanlar için olsaydı,cuk otururdu. 
Bide değer verirsin,verdiğin değeri hak etmeyenler insanlar çıkar. Bunlar için daha hiç bir terim çıkmamıştır sanırım. Çünkü onlar dünyanın en pis ve adi insanlarıdır. 

Sen inandın,aşık oldun,sevdin,herşeyini anlattın. Peki ne oldu ?
Cevabı zor değil, küçük bi çocuğa sorsan en basitinden sana ' beni kandırdı,oyuncak almadı ' der..
Çünkü bu tür şeyler küçük,büyük seçmiyo. Sen 15 yaşında da olsan 50 yaşında da olsan,insanlar düşünmeden,üzülmeden,vicdanı sızlamadan senin istediklerin,hayallerin üzerine yalanlar ekleyip sizi halt edebiliyo. En kötüsü de o kadar hayallerinin üstüne bi ton hayal eklenip seni heveslendirmek,bağlamak. Bi kaç gün geçtiği an olmıcağını anlamak, o içine düşen sıcaklık içini cayır cayır yakarken o kişinin hissettiği vicdan azabı yerine sadece ' elde ettim olum,gerisi boş ' kafasıdır..
Bunlara tabiki söylenicek bi ton laf var ama hangi birine söyliceksin. Bu dünya da küçük çocuğu bile kandırıp tecavüze kadar götüren insanlar varken sen sevdiğin çocuk snin hayallerini kırdı diye üzülsen ne yazar o küçük çocuğun yanında ?
Her zaman ben,sadece ben denmemeli işte. Bazen etrafta olanları düşünüp kendine yapılanları sineye çekmesini çok kötü olsa da bilmeli insan..

Bu yüzden ne oldum değil ne olacağım de :)

-- Uzun aradan okuyanlara teşekkürler :)



Hiç yorum yok: